Spuštena cijena! Robert Ludlum: Bourneovo nasljeđe

Robert Ludlum: Bourneovo nasljeđe

David Webb, alias Jason Bourne višestruko je opterećen svojom prošlošću u kojoj je izgubio suprugu i dvoje djece, a nakon traume koju je doživio kao tajni agent američke obavještajne službe izgubio je i pamćenje. Fragmenti nakadašnjeg burnog života, međutim, uporno ga progone vraćajući se nenajavljeno u neobjašnjivim sekvencama.
Kada se u to umješa i nemilosrdni ubojica Khan, njegova realnosti dobiva novu, ubojitu dimenziju, ali i nove nepoznanice vezane uz davne događaje.


S druge strane samit svjetskih vođa u opasnosti je od strane čečenskih terorista, a u svemu se, poput pauka, pojavljuje i predsjednik Humanistasa – humanitarne organizacije za zaštitu ljudskih prava na svjetskoj razini.
Ubojstvo visokog dužnosnika obavještajne službe, te nestanak vrhunskog stručnjaka za biološko oružje dovode Jasona u centar pomno isprepletene paukove mreže satkane od izdaje, zavjere, dvoličnosti.....

Više detalja

14.60 €

-50%

29.20€

110,00 KN

220,00 KN

Podaci

Autor Robert Ludlum i Eric Van Lustbader
Broj stranica 480
Širina (cm) 16,50
Visina (cm) 24,50
Uvez Tvrdi
Barcode 9789532401127

Više informacija

The New York Times BESTELLER

Robert Ludlum jedan je od najčitanijih pisaca današnjice. Autor je mnogoborojnih romana, a svaki od njih bio je bestseler New York Timesa. Njegovi romani objavljeni su u više od 40 zemalja. Broj primjeraka njegovih tiskanih knjiga procjenjuje se između 300 i 500 milijuna primjeraka. Prema njegovim knjigama snimane su serije i filmovi od kojih je najpoznatiji serijal filmova originalnog naziva The Bourne Trilogy. Na nekim knjigama surađivao je sa najpoznatijim piscima današnjice.

Najbolji među najboljima - The Daily Telegraph

Nikad nemojte započeti čitanje ludlumovog romana ako slijedeće jutro morate na posao - Chicago Sun-Times